20-merida-one-sixty-7000 2020-03-08T19:06:21+00:00

Merida One Sixty 7000

Merida One Sixty 7000. Tretterud sport, Torpo i Hallingdal

ONE-SIXTY CFA RAMME

Karbon hovedramme og vippearm sammen med robust 6016 aluminium bakre triangel og aggressiv Enduro-geometri. Konisk styrerør og Boost akslingsstandard gir sterke hjul og presis håndtering. Smart Entry kabel/wire-trekking for sykling uten ulyder. BB92 kranklager for super-effektiv kraftoverføring, og flytende bakre demping gir 165 mm fjæring.

FLYTENDE LEDD-DEMPING

Det nedre demperfestet beveger seg med systemet for å gi silkemyk demping og effektiv pedalbruk. Våre ingeniører kan påvirke utvekslingen nøyaktig, og med Float Link-systemet oppnår vi bedre støtte midt i fjæringsområdet. I tillegg får sykkelen får et estetisk løft. Vår Float Link for sykkelens bakre del skaper en følelse av nesten bunnløs fjæring, og gir samtidig perfekt kontroll ved klatring.

VELPRØVD DESIGN

Vår ONE-SIXTY er et av de største showstopperne i vårt utvalg av fulldempere. Den føler seg hjemme i de krevende løypene i Enduro World Series, kjørt av Toni Ferreiro, og vår ONE-SIXTY har også fått hederlig omtale i pressen. FLOW kaller den ”en seriøs utfordrer og den beste stisykkelen vi har kjørt i denne prisklassen” og sier videre at ”den ser bare helt riktig ut – riktige vinkler, riktige komponenter og riktig pris”.

SVINGFESTE

En trunnion-montert demper gir våre rammedesignere mer fleksibilitet til å bruke kortere dempere med økt slaglengde. Kombinert med kulelagerbøssingen i øvre feste, oppnår vi økt støtsensitivitet og dempeytelsene kan finjusteres perfekt.

KARBON ELLER ALUMINIUM

Tilgjengelig i en kombinasjon av karbon i fremre del og 6016 aluminium i bakre del, eller i en versjon helt i aluminium. Med bare litt høyere vekt i forhold til karbon/aluminium rammeversjonen er denne rammen et meget god alternativ for ryttere som foretrekke et oppsett helt i metall, eller de som tenker på budsjettet. Alle 2019-modeller leveres med vippearm i fullkarbon for enda mer stivhet og redusert vekt.

AGGRESSIV GEOMETRI

Den er velprøvd i løp og elsket av den internasjonale sykkelpressen, og vår ONE-SIXTY kombinerer meget korte 430 mm kjedestag for mer smidighet og inspirerende egenskaper. Med lang rammelengde, moderate styrevinkler og lavt tyngdepunkt leverer sykkelen aggressiv Enduro-geometri.

BOOST-TEKNOLOGI

Boost-standard foran og bak. Ekstra bredde med 6 mm for bakre nav og 10 mm for fremre nav, sammenlignet med konvensjonelle nav, bringer bredden opp til 148 mm / 110 mm og gir dermed gunstigere eikevinkel og et enda stivere og sterkere hjul. I tillegg forskyves kjedelinjen utover – en viktig forutsetning for korte kjedestag.

Bestill NÅ
Sykkel Merida One Sixty 7000 Type Sti/Enduro
RAMME One-Sixty CFA SADELPINNE Merida Expert TR
RAMMESTØRRELSE S, M, L SADELKLEMME Merida Expert
FARGE Candy Green/Glossy Black SADEL Merida Expert CC
GAFFEL Fox Factory 36 Float, 170mm KJEDE Shimano XT
BAKDEMPER Fox Factory Float X2 KJEDEDREV Race Face Turbine
FRAMBREMS Shimano XT KASSETT Shimano XT
BAKBREMS Shimano XT KRANKLAGER BB, BB92-30mm, Double Row, Ext Seal
BREMSEHENDEL Attached FRAMDEKK Maxxis Assegai
STYRELAGER FSA NO.57/55E neck BAKDEKK Maxxis Minion DHR II
STYRE Merida Expert TR BAKAKSLING Merida Comp TR
STYRESTEM  Merida Expert TR BR.SKIVE FRONT Shimano RT-MT800
HOLKER Merida Expert EC BR.SKIVE BAK Shimano RT-MT800
BAKGIR Shimano XT M8100 Shadow+ EIKER Double Butted Black stainless
FREMRE GIRHENDEL Shimano SL – MT8000-IL SKJERMER Merida mudguard front
BAKRE GIRHENDEL Shimano XT HJULSETT Merida Comp TR/Shimano XT nav
KJEDEFØRER MTK700 SP40 KRANK 170 mm-S up
PRIS Kr: 49.999,- Tretterudpris  Kr: 44.991.-

MTB FULLDEMPER

RAMMESTØRRELSE

KROPPSHØYDE

S

< 173 cm

M

167 – 183 cm

L

177 – 190 cm

XL

> 187 cm