20-merida-one-forty-400 2020-05-15T10:48:49+00:00

Merida One Forty 400

Merida One Forty 400. Tretterud Sport, Torpo i Hallingdal

ONE-FORTY RAMME

Lightweight 6016 series triple butted hydroformed aluminium tubes with smooth welding.Tapered head tube and Boost standard bolt through axles for precise handling. Smart entry cable routing for rattle free running.

FLYTENDE LEDD-DEMPING

Det nedre demperfestet beveger seg med systemet for å gi silkemyk demping og effektiv pedalbruk. Våre ingeniører kan påvirke utvekslingen nøyaktig, og med Float Link-systemet oppnår vi bedre støtte midt i fjæringsområdet. I tillegg får sykkelen får et estetisk løft. Vår Float Link for sykkelens bakre del skaper en følelse av nesten bunnløs fjæring, og gir samtidig perfekt kontroll ved klatring.

MODERNE STISYKKELGEOMETRI

Geometrien i ONE-FORTY er kraftig påvirket av storebroren, ONE-SIXTY, ved at vi kopierer de korte kjedestagene (435 mm) for økt smidighet og morsom håndtering i løypene. Godt balansert rammelengde og lavt tyngdepunkt, kombinert med kort styrestem og bredt styre, gir deg en morsom pakke som også har tillitsskapende håndtering.

SVINGFESTE

En trunnion-montert demper gir våre rammedesignere mer fleksibilitet til å bruke kortere dempere med økt slaglengde. Kombinert med kulelagerbøssingen i øvre feste, oppnår vi økt støtsensitivitet og dempeytelsene kan finjusteres perfekt.

1x SPESIFIKK DRIVLINJE

Moderne stisykler dreier seg om enkelhet, holdbarhet og effektivitet, og 1x drivlinjer tilbyr et meget stor girområde kombinert med lav vekt. Vi bygger rammen rundt et 1x-spesifikt oppsett som gir oss muligheten til å holde kjedestagene korte og gi sykkelen smidighet og inspirerende egenskaper. Perfekt for dagens krevende løyper.

DEKK-KLARING

ONE-FORTY-sykkelen har klaring for opptil 2,6″ brede 650B-dekk, og har rikelig med plass til å montere de rette dekkene til løypa. Ekstra brede dekk gir grep på et høyre nivå og komfort når løypa blir røffere og mer krevende. Den generelle håndteringen og kjøreopplevelsen blir kraftig forbedret.

SMART ENTRY

Kabler, hylser og bremseslanger er stramt festet og lager ikke ulyd. Alle innganger er fullstendig ombyttbare for å håndtere Di2, hydraulikkslanger, bremsewire og girwirehylser osv.

Bestill NÅ
Sykkel Merida One Forty 400 Type Sti
RAMME One-Forty Lite SADELPINNE Merida Comp TR
RAMMESTØRRELSE S, M, L, XL SADELKLEMME Merida Expert
FARGE Light green/Glossy blue SADEL Merida Comp CC
GAFFEL Suntour Aion35 EVO LOR, 150mm, KJEDE Sram SX Eagle
BAKDEMPER Suntour Unair TR LOR8 m lockout KJEDEDREV Sram X1 1000 Eagle
FRAMBREMS Shimano MT-200 KASSETT Sram PG-1210 Eagle
BAKBREMS ShimanoMT-200 KRANKLAGER Sram BB DUB PF MTB 92
BREMSEHENDEL FRAMDEKK Maxxis Forekaster
STYRELAGER Merida M2339 Neck BAKDEKK Maxxis Forekaster
STYRE Merida Expert CC BAKAKSLING Merida Comp TR
STYRESTEM  Merida Expert CC BR.SKIVE FRONT Shimano RT10
HOLKER Merida Comp EC BR.SKIVE BAK Shimano RT10
BAKGIR Sram SX Eagle EIKER Black stainless
FREMRE GIRHENDEL VEKT 14,39 kg
BAKRE GIRHENDEL Sram SX Eagle HJULSETT Merida Comp CC, Shimano MT 400-B
KJEDEFØRER MTK700 SP40 KRANK 170 mm-S, 175 mm-M up
PRIS Kr: 25.999,- Tretterudpris  Kr: 23.399.-

MTB FULLDEMPER

RAMMESTØRRELSE

KROPPSHØYDE

S

< 173 cm

M

167 – 183 cm

L

177 – 190 cm

XL

> 187 cm